Loading...
DOMEINEN2019-04-14T18:16:40+00:00

Uw partner in data

Uw vraagstuk is ons startpunt. Als uw partner in data benaderen wij uw vraagstuk vanuit een data-gedreven invalshoek. Uw domeinkennis in combinatie met onze kennis en expertise op het gebied van Data Science stellen ons in staat u te ondersteunen in uw besluitvorming.

Zorg

De zorgsector staat voor de uitdaging om meer en betere zorg te verlenen tegen lagere kosten. Door de verschillende systemen, smart devices en (openbare) bronnen met (medische) data aan elkaar te koppelen, kunnen met behulp van ‘Big Data’ en slimme algoritmen nieuwe inzichten verkregen worden, beslis ondersteunende oplossingen worden gebouwd en (behandelings)methoden opgesteld worden.

Met onze kennis en expertise van Data Science kunnen wij u hierbij helpen.

Lees hier meer over onze projecten in de zorg

Corporates

Iedere corporate is uniek in haar product of dienst. Door uw besluitvorming data-gedreven te maken,  kan uw bedrijf efficiënter, sneller en gemakkelijker haar product of dienst aanbieden. Slimme algoritmen kunnen u bijvoorbeeld helpen bij voorspellingen van het klantgedrag, voorspellingen van de vraag naar een product of het bieden van persoonlijke aanbevelingen aan klanten.

Met onze kennis en expertise van Data Science kunnen wij u hierbij helpen.

Lees hier meer over onze projecten voor corporates

Non-profit

Of het nu de pensioenfondsen, gemeenten of goede doelen zijn, deze instellingen zijn allemaal op zoek naar hoe ze de klant beter kunnen bedienen en centraal kunnen stellen. Met behulp van data science kan antwoord gegeven worden op vragen als ‘wie is mijn klant’ en ‘kunnen wij verschillende klanttypes onderscheiden’? Met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie kunnen we nog een stap verder gaan en bijvoorbeeld voorspellingen doen over welke klanten op korte termijn gaan vertrekken, gepersonaliseerde acties uitzetten of berekenen welk budget benodigd is om aan verplichtingen te voldoen.

Met onze kennis en expertise van Data Science kunnen wij u hierbij helpen.

Lees hier meer over onze projecten voor non-profit instellingen

Een greep uit onze projecten

nl_NLDutch
nl_NLDutch