Open data extractie

2019-04-14T17:57:25+00:00

In de afgelopen twee jaren is 95% van de huidige hoeveelheid data gecreëerd. De verwachting is dat dit volume de komende jaren exponentieel blijft groeien.

Bron: www.insidebigdata.com.

Naast voordelen en kansen brengt deze enorme hoeveelheid data ook de nodige uitdagingen met zich mee. Al reeds in 2012 schatte het bureau McKinsey dat circa 20%-30% van alle werknemerstijd wordt besteed aan het zoeken naar relevante data en informatie. Omdat de hoeveelheid data naar verwachting alleen maar (versneld) blijft toenemen, zal daardoor ook de hoeveelheid tijd die we zoeken alleen maar blijven toenemen, tenzij we gebruik gaan maken van slimmere en efficiëntere manieren van data vergaring.

Voor een Universitair Medisch Centrum hebben wij daarom een slimme oplossing gebouwd om Open Data toegankelijk te maken voor haar werknemers:

Onze oplossing biedt openbare overheidsbronnen direct aan in een makkelijk toegankelijke database. Hierdoor hoeft u niet meer te zoeken naar openbare overheidsbronnen die bij u vraag passen, maar heeft u deze direct beschikbaar bij inloggen op de database. Dit scheelt u een hoop zoektijd:

Loading...

Contact

Bent u benieuwd wat Open Data voor u kan betekenen of heeft u een ander Data Science vraagstuk waar wij bij kunnen helpen? Dan kunt u contact opnemen met Mark Verschuren (06-41061599) of een e-mail sturen naar info@apolloanalytics.nl.

nl_NLDutch
nl_NLDutch