Over ons

OVER ONS2019-07-19T10:56:28+00:00

Wat doen wij

Apollo Analytics is een Nederlands bedrijf dat organisaties helpt data-gedreven te werken. Wij doen dit, omdat wij geloven dat data zeer waardevol kan zijn in het oplossen van vraagstukken van organisaties.  Bij deze vraag kan Apollo Analytics u helpen door bijvoorbeeld (real-time) inzichten te genereren en voorspellingen te maken. Daarbij vormt uw vraagstuk altijd ons startpunt en niet de data.

Wij zijn Apollo Analytics

Mark Verschuren

FOUNDER & DATA SCIENTIST
  • 0031 6 41 061 599

Albert Smolenaers

FOUNDER & DATA STRATEGIST
  • 0031 6 52 560 374

Don Vu

DATA SCIENTIST

Partners

Sprenkels & Verschuren

Apollo Analytics heeft een strategische samenwerking met Sprenkels & Verschuren. Sprenkels & Verschuren is een onafhankelijk adviesbureau, dat zich bezig houdt met strategische en risicomanagement vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen zowel financieel als niet-financieel van aard zijn.

Sprenkels & Verschuren bestaat uit 60 professionals die niet alleen advies geven, maar ook implementeren. Deze denkers en doeners ontwikkelen graag met u kennis in co-creatie. Waarom? Omdat elk antwoord een vraag is geweest én geen enkele vraag hetzelfde is.

Ga naar de website

JADS

The Jheronimous Academy of Data Science (JADS) is een unieke samenwerking op Data Science gebied tussen de Technische Universiteit Eindhoven, Tilburg Universiteit, de provincie Noord-Brabant en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Dit ecosysteem zoekt nadrukkelijk de verbinding met de praktijk en de samenwerking met het bedrijfsleven op.

Apollo Analytics werkt op een aantal manieren samen met JADS:

  1. Gastspreker bij de opleiding Data Science in healthcare
  2. Coach bij het Data Expert Program 2018-2019
  3. Enkele van onze werknemers mogen zich Data Expert noemen door het volgen van het Data Expert Program.
Ga naar de website

nl_NLDutch
nl_NLDutch